luni, 20 august 2007


Nu exista nici o indoiala ca un cuvant spus la nervi poate strica orice relatie .


Atunci cand esti persoana publica si ai pretentia sa fii tratat cu respect autocontrolul trebuie sa functioneze ca o a doua natura a fi ponderat fiind echivalentul demonstrarii inteligentei pe care se presupune ca oamenii publici o primesc in acelasi timp cu primul tipat ce le anunta venirea pe lume . De cele mai multe ori , de prea multe ori , statul de persoana publica nu are nici o legatura cu bunul simt . De la oameni politici pana la artisti cu totii se complac in a-si spala in public rufele murdare limbajul folosit ducandu-te cu gandul de foarte multe ori la niste oameni care , desi sunt adulti , nu au apucat sa depaseasca varsta celor atat de des acuzati , sapte ani de-acasa .

In ultimul timp si sportul a fost atins de aceasta boala si acolo unde ar trebui ca " cel mai bun sa invinga " se rostesc prea multe vorbe de ocara , banul a devenit singurul tel .
Faptul ca patronul din Ghencea arunca cu noroi in oricine nu mai era pentru nimeni un secret si totusi.............
Hagi are nevoie de timp , de incredere , de confirmarea faptului ca el si nimeni altul este antrenorul echpei de fotbal si asta se poate realiza doar prin sustinerea sa permanenta de catre conducerea clubului . Poate banul investit sa-ti confere dreptul de a te purta ca un stapan ? Este normal sa te consideri " cel mai bun dintre cei buni " in toate domeniile ?
Poti saruta obrazul pe care-l scuipi ? Poti scuipa obrazul pe care-l saruti ? In mod normal la toate aceste intrebari raspunsul ar trebui sa fie : nu !
Hagi nu este un " neica nimeni " si nu va ramane nepasator la insultele aduse de patron chiar daca nu cu mult timp in urma afirmase ca patronul poate zice orice .
Chir orice ? Ma indoiesc !

Niciun comentariu: