miercuri, 19 septembrie 2007

ce sa faca Hagi?

Cred ca intrebarea care ar trebui pusa de fapt este : care antrenor poate realiza performanta in conditiile de la Steaua ?
Nu este vorba neaparat de presiunea pusa de patron , pentru ca si la Rapid au fost perioade cand domnul Copos a pusa presiune pe echipa si antrenor , amplificand conflicte si contribuind la degradarea atmosferei de lucru .
Problema este ca domnul Becali trece foarte des de la o extrema la alta , lauda astazi pe cei pe care maine sigur ii va critica si invers ; problema este neincrederea fatisa in capacitatea antrenorului de a lua decizii de aici decurgand degradarea autoritatii sale in fata jucatorilor; problema este ca domnul Becali este convis ca cel ce detine un cont bancar mare este detinatorul adevarului suprem . Hagi nu antreneaza pentru bani ci pentru ca iubeste fotbalul , pentru ca vrea performanta si este sau a fost convins ca la Steaua este locul potrivit . Din pacate nu este posibil si oricata taria de caracter ar avea Hagi nu poti zambi timid de fiecare data , spunand ca “asta e ,eu sunt mai mic o mai iau peste cap” sau “eu nu ma pun cu cei ce sunt mai sus decat mine ” . Hai sa fim seriosi ! Fugi Hagi ! Fugi!