vineri, 26 octombrie 2007

aplaudati si plangeti





26.10.2007……….astazi a murit Nicolae Dobrin ! Dumnezeu sa-l odihneasca in pace !
Ce a fost el pentru fotbal ? A fost lumina ce dansa frenetic printre adversari , a fost sclipirea ce transforma un meci anost intr-un foc de artificii , a fost siguranta , a fost dansul ce hipnotiza , a fost……..
Intre Dobrin si fotbal a fost o poveste de dragoste in care ei , cei doi capriciosi parteneri isi faceau permanent declaratii de iubire fierbinte , navalnic , cu “ nabadai “ .
Au fost tradari ? fotbalul nu a tradat niciodata ! Doar oamenii s-au erijat in judecatori supremi ! Acum ca EL nu mai este , simt mai pregnant ca oricand durerea si frustrarea absentei impuse de la mondialul din Mexic . Poate ca D-zeu va oferi undeva intr-un univers paralel , acolo departe unde nimeni nu stie ce este , daca este sau cum este , sansa unui meci –macar a unui meci- in care din pacate noi nu vom putea fi spectatori .
Dobrin juca fotbal pasional asa cum danseaza dansatorii de tango , vibrand si traind cu fiecare fibra a corpului frumusetea acestui sport . A fost iubit de toti dincolo de culori si rivalitati , a fost al nostru al tuturor si cu adevarat doar al fotbalului .
Va rog frumos aclamati faclia ce pleaca arzand , salutati OMUL : Nicolae Dobrin

Niciun comentariu: